Κέντρο Κοινωνικής Μέριμνας και Ανάπτυξης Δήμου Ακτίου Βόνιτσας

Το Κέντρο Κοινωνικής Μέριμνας και Ανάπτυξης του Δήμου Ακτίου Βόνιτσαςστο πλαίσιο της διεύρυνσης και εμπλουτισμού των πολιτιστικών δραστηριοτήτων του Δήμου Ακτίου Βόνιτσας ανακοινώνει την ίδρυση και την έναρξη της λειτουργίας Δημοτικής Μικτής Χορωδίας Ενηλίκων του Δήμου Ακτίου Βόνιτσας . Έχοντας, έτσι ως κύριο μέλημα την ενίσχυση των θεσμών και την ανάπτυξη των δράσεων κοινωφελούς και κοινωνικού χαρακτήρα

Με δεδομένο ότι η μουσική είναι αγωγός τόσο της πνευματικής ,όσο και της ηθικής καλλιέργειας των ατόμων και δη των παιδιών. Συμβάλλει στην διαμόρφωση του χαρακτήρα ,της κουλτούρας και της κριτικής σκέψης. Μέσω της ανάπτυξης της φωνητικής μουσικής τέχνης υποδηλώνεται η ενίσχυση της δημιουργικότητας .

Όσον αφορά τον κοινωνικό τομέα ,παρατηρούμε όσοι ανήκουν σε μια χορωδιακή ομάδα μαθαίνουν να κοινωνικοποιούνται και να συνεργάζονται κάτω υπό το πνεύμα της ομαδικότητας. Με αυτό τον τρόπο ενισχύονται οι ηθικές αξίες ,η αισθητική καλλιέργεια και η πειθαρχία ,χάριν της συλλογικής συμμετοχής στη μουσική έκφραση και δημιουργία.

Για το λόγο αυτό η Δημοτική Μικτή Χορωδία Ενηλίκων ,ανοίγει την αγκαλιά της σε όσους επιθυμούν να ενταχθούν σε αυτή , για να αποτελέσει ένα μέσο προσωπικής αλλά και συλλογικής έκφρασης μέσα από τραγούδια και τις μελωδίες που αγγίζουν την ψυχή μας.

Τα μαθήματα χορωδίας θα γίνονται υπό τη διεύθυνση του μαέστρου κ. Αθανασίου Μήτσουρα , κάθε Δευτέρα και Τετάρτη από τις 20:00 έως 21:00 στο χώρο του Πολιτιστικού Κέντρου ‘’ΛΑΙΣ’’ στην Βόνιτσα και θα είναι εντελώς δωρεάν.

Οι εδιαφερόμενοι που θα ήθελαν να συμμετάσχουν :

  1. Καλούνται σε εγγραφή το Σάββατο 26 Σεπτεμβρίου 2020 στην αίθουσα ‘’ΛΑΙΣ’’ στην Βόνιτσα από τις 5:00 έως 7:00 ,καθώς και την Κυριακή 27 Σεπτεμβρίου πάλι 5:00 έως 7:00 με φυσική παρουσία.
  2. Μπορούν να ζητήσουν πληροφορίες και να δηλώσου συμμετοχή στα 6972773160 και 2643022232 και μέσω emailanthimitsoura@gmail.com.

Ελάτε να τραγουδήσουμε μαζί και να μοιραστούμε τη χαρά του χορωδιακού τραγουδιού!