Κέντρο Κοινωνικής Μέριμνας και Ανάπτυξης Δήμου Ακτίου Βόνιτσας

Ετήσιες Εκδηλώσεις Δήμου Ακτίου - Βόνιτσας

Κάθε χρόνο το Κέντρο Κοινωνικής Μέριμνας και Ανάπτυξης του Δήμου Ακτίου Βόνιτσας πραγματοποιεί Πολιτιστικές – Αθλητικές εκδηλώσεις υψηλού επιπέδου, με την συνεργασία Πολιτιστικών Φορέων της περιοχής μας,για την ανάδειξη και προβολή του τόπου μας και του πολιτιστικού – αθλητικού πνεύματος.

Οι Δημοτικές βιβλιοθήκες συμβάλλουν στην μορφωτική καλλιέργεια και παιδεία των Δημοτών μας και την προώθηση του βιβλίου. Μπορείτε να βρείτε την πλησιέστερη στην περιοχή σας και να αποκτήσετε πρόσβαση σε αυτή.

Οι Φιλαρμονικές που λειτουργούν μέσω του Κέντρου Κοινωνικής Μέριμνας και Ανάπτυξης Δήμου Ακτίου Βόνιτσας προσφέρουν εκμάθηση μουσικής στα παιδιά καθώς και στους ενήλικες Δημότες μας.

Ο κινηματογράφος ΛΑΙΣ της Βόνιτσας προσφέρεται για πρόβες και εκδηλώσεις σε θεατρικές ομάδες, Πολιτιστικούς συλλόγους ή Σωματεία για την συνεχή αναβάθμιση του Πολιτιστικού επιπέδου του Δήμου μας.

Με τη συνεργασία των Λαογραφικών και Ιστορικών Συλλόγων έρευνας της ιστορίας της περιοχής μας έχουμε ανακαλύψει ένα πλούσιο, άγνωστο μέχρι σήμερα ιστορικό και σημαντικά ιστορικά γεγονότα που είχαν συμβεί στο παρελθόν κατά την Ενετική περίοδο.

Οι αθλητικοί χώροι, κλειστά γυμναστήρια και γήπεδα του Δήμου μας παραχωρούνται σε Αθλητικά σωματεία και Ομάδες του Δήμου για διεξαγωγή αγώνων και προπονήσεις.

Πρόσφατες Ανακοινώσεις Για Τον Αθλητισμό Και Τις Εκδηλώσεις Του Δήμου
Αθλητισμός
Πολιτισμός