Κέντρο Κοινωνικής Μέριμνας και Ανάπτυξης Δήμου Ακτίου Βόνιτσας

Στο Δημοτικό Στάδιο Βόνιτσας ξεκίνησαν οι εργασίες τοποθέτησης του συνθετικού χλοοτάπητα του γηπέδου ποδοσφαίρου.

Είναι απαραίτητο να κλείσουν όλοι οι χώροι γιατί γίνονται σημαντικές εργασίες υπάρχουν μηχανήματα αλλά και υλικά στο χώρο και δεν πρέπει καθόλου να πατηθεί ο νέος χλοοτάπητας.

Το τονίζουμε αυτό γιατί χτες Δευτέρα 4 Μαΐου που άνοιξαν οι εγκαταστάσεις, παρατηρήθηκε το φαινόμενο συμπολιτών μας να περπατάνε παραπλεύρως και επάνω στον τάπητα με αποτέλεσμα να μεταφερθούν χαλίκια προτού ακόμα ολοκληρωθεί η πλήρη τοποθέτηση του.

Για αυτούς τους λόγους και για την σωστή και χωρίς προβλήματα τοποθέτηση του συνθετικού χλοοτάπητα θα παραμείνουν κλειστά από σήμερα Τρίτη 05 Μαΐου έως την Κυριακή 10 Μαΐου 2020 όλα τα γήπεδα και όλος ο χώρος του αθλητικού κέντρου Βόνιτσας.

Από την Δευτέρα 11 Μαΐου θα ανοίξει πάλι ο χώρος για την λειτουργία του γηπέδου τένις (4 άτομα κάθε φορά στον αγωνιστικό χώρο) και οι αύλειοι χώροι όπως και τα υπόλοιπα γήπεδα μόνο για ατομική άθληση όπως ορίζει η Επιστημονική Υγειονομική Επιτροπή της Γεν. Γραμ. Αθλητισμού για την σταδιακή επάνοδο στις αθλητικές δραστηριότητες και ασφαλής λειτουργία αθλητικών εγκαταστάσεων.

Είναι σημαντικό να τηρήσουμε όλα τα μέτρα που ανακοινώθηκαν για να μπορούμε με ασφάλεια να γυρίσουμε στην καθημερινότητά μας.

Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας.

Ο Πρόεδρος του Κέντρου Κοινωνικής Μέριμνας και Ανάπτυξης Δήμου Ακτίου Βόνιτσας

ΠΑΝΤΕΛΗΣ ΑΠΟΣΤΟΛΑΚΗΣ