Κέντρο Κοινωνικής Μέριμνας και Ανάπτυξης Δήμου Ακτίου Βόνιτσας

Την  Παρασκευή 6  και την Κυριακή 8 Αυγούστου στην Παραλία της Βόνιτσας  και στην Κεντρική πλατεία αντίστοιχα πραγματοποιήθηκαν  μουσικές βραδιές ,που ταξίδεψαν τους δημότες του δήμου Ακτίου Βόνιτσας σε μια μαγική μουσική διαδρομή.

Όπως ήταν φυσικό, λόγω της πανδημίας covid 19  τροποποιήθηκε  η Βαρκαρόλα με την διεξαγωγή μόνο μουσικής βραδιάς και τον κόσμο καθήμενο  στα καφέ και εστιατόρια της παραλίας της Βόνιτσας .

Συγκεκριμένα, στην Βόνιτσα στις 6  Αυγούστου η  Ορχήστρα με της Φαίδρα Διαμάντη , τον Σπύρο Σιώλο , την Δώρα Λοΐζου , τον Ανδρέα Φούκα και την Μαρίνα Κόκκαλη χάρισε μια ξεχωριστή μουσική πανδαισία.

Στην εκδήλωση  βραβεύτηκαν  από τον δήμο Ακτίου Βόνιτσας και οι αθλητές του Ναυταθλητικού Ομίλου Βόνιτσας που πήραν την πρώτη θεση στο πρόσφατο  Περιφερειακό Πρωτάθλημα optimist-laser 4.7 Δυτ. Ελλάδας & Ιονίων Νήσων.

Έπειτα ,στις 8 Αυγούστου η μουσική πανδαισία μεταφέρθηκε  στην Πλατεία της Βόνιτσας .Εκεί  το μουσικό σχήμα του Βασίλη Κονίδα χάρισε με τη σειρά του μοναδικές  μουσικές στιγμές  . Η βραδιά ξεκίνησε με τον Βασίλη Κονίδα στο σαξόφωνο .

Ο Πρόεδρος του ΝΠΔΔ του Δήμου Ακτίου Βόνιτσας Παντελής Αποστολάκης ανέφερε χαρακτηριστικά :

« Μπορεί ο κορωνοϊός να έχει αλλάξει την καθημερινότητα μας,  αλλά δεν μπορεί να αλλάξει την δίψα για τον πολιτισμό και την ψυχαγωγία . Η βαρκαρόλα δεν θα γίνει, αλλά τα μουσικά σχήματα  θα απογειώσουν τις βραδιές στη Βόνιτσα .Τέλος ,ευχαρίστησε για άλλη μια φορά την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας για την στήριξη που παρέχει στην πολιτιστική δράση του Δήμου Ακτίου Βόνιτσας»

Οι μουσικές βραδιές υλοποιήθηκαν ,η πρώτη στις 6 Αυγούστου υπό την αιγίδα του Κέντρου Κοινωνικής Μέριμνας και Ανάπτυξης του Δήμου Ακτίου Βόνιτσας σε συνεργασία με την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδος και  η δεύτερη στις 8 Αυγούστου μόνο υπό την αιγίδα του Κέντρου Κοινωνικής Μέριμνας και Ανάπτυξης.