Κέντρο Κοινωνικής Μέριμνας και Ανάπτυξης Δήμου Ακτίου Βόνιτσας

Την Πέμπτη 5 Αυγούστου στην Κεντρική Πλατεία Παλαίρου πραγματοποιήθηκε μουσική βραδιά ,υπό την κάλυψη της ορχήστρας «Ελλήνων Μελωδίες»

Όπως ήταν φυσικό ,λόγω της πανδημίας covid 19 η βαρκαρόλα τροποποιήθηκε και υλοποιήθηκε  μόνο η μουσική βραδιά με τον κόσμο καθήμενο  στα καφέ και εστιατόρια  της Κεντρικής  Πλατείας  Παλαίρου

Στην Πάλαιρο στις 5 Αυγούστου ορχήστρα με της Φαίδρα Διαμάντη , τον Σπύρο Σιώλο , την Δώρα Λοΐζου , τον Ανδρέα Φούκα και την Μαρίνα Κόκκαλη χάρισαν μια ξεχωριστή μουσική πανδαισία.

Επίσης δεν υπήρξαν στημένα τραπεζοκαθίσματα στο χώρο εκδηλώσεων. Οι ορχήστρες στήθηκαν με τέτοιο τρόπο ,έτσι ώστε ο κόσμος να μπορεί να παρακολουθεί από τα καταστήματα εστίασης και από τα παγκάκια των παραλιών τις μουσικές βραδιές.

Ο Πρόεδρος του ΝΠΔΔ του Δήμου Ακτίου Βόνιτσας Παντελής Αποστολάκης ανέφερε χαρακτηριστικά:

 « Μπορεί ο κορωνοϊός να έχει αλλάξει την καθημερινότητα μας αλλά δεν μπορεί να αλλάξει την δίψα για τον πολιτισμό και την ψυχαγωγία. Η   βαρκαρόλα δεν θα πραγματοποιηθεί, τα μουσικά σχήματα όμως θα απογειώσουν  τη  βραδιά στην Πάλαιρο. Τέλος ευχαρίστησε για άλλη μια φορά την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας για την στήριξη που παρέχει στην πολιτιστική δράση του Δήμου Ακτίου Βόνιτσας»

Η μουσική βραδιά πραγματοποιήθηκε υπό την αιγίδα του Κέντρου Κοινωνικής Μέριμνας και Ανάπτυξης του Δήμου Ακτίου Βόνιτσας.