Κέντρο Κοινωνικής Μέριμνας και Ανάπτυξης Δήμου Ακτίου Βόνιτσας

Το Κέντρο Κοινωνικής Μέριμνας και Ανάπτυξης του Δήμου Ακτίου ,υλοποίησε όλες τις  προβλεπόμενες εργασίες , για την κατασκευή των παιδικών χαρών στους παιδικούς σταθμούς των τοπικών διαμερισμάτων Παλαίρου, Κατούνας και Μοναστηρακίου. 

Οι εργασίες στους παιδικούς σταθμούς αυτών των τοπικών διαμερισμάτων  έχουν ολοκληρωθεί επιτυχώς και τηρούν όλες τις σύγχρονες προδιαγραφές ,(αναμένονται  κάποιες προσθήκες και  τοποθέτηση παγκακίων και ενός ακόμη  παιχνιδιού στο Μοναστηράκι) με στόχο να χαρίσουν την αστείρευτη χαρά και διάθεση για παιχνίδι στους μικρούς μας φίλους.

Οι παιδικές χαρές αυτές που στεγάζονται σε  όλους τους παιδικούς σταθμούς απευθύνονται μόνο για χρήση των παιδιών που φοιτούν στις σχολικές αυτές δομές ,πλην του παιδικού σταθμού Μοναστηρακίου, που συστεγάζεται στον ίδιο αύλειο χώρο με το Νηπιαγωγείο Μοναστηρακίου και μπορεί να χρησιμοποιηθεί και από τους μαθητές του.

Τέλος ,μέσα στο 2022  θα ολοκληρωθούν οι εργασίες της παιδικής χαράς του βρεφικού σταθμού  Βόνιτσας ,καθώς και όλων των λειτουργούντων σταθμών που θα προκύψουν κατά την ερχόμενη χρονιά.(Αγίου Νικολάου και Δρυμού)

Μέριμνα μας η ασφάλεια, η διαπαιδαγώγηση και η ευτυχία των παιδιών.

Τέλος συνεχίζονται  οι εργασίες για την προσαρμογή των λειτουργούντων βρεφονηπιακών σταθμών του Δήμου Ακτίου Βόνιτσας στο νέο θεσμικό πλαίσιο αδειοδότησης σύμφωνα με τον ΠΔ 99/2017 .

Δημιουργείται στους  Βρεφονηπιακούς  και Παιδικούς  Σταθμούς  του δήμου μας  ένα περιβάλλον σύγχρονο και υγιές για τους εργαζόμενους και  τα παιδιά 

              Ο Πρόεδρος Του Κέντρου Κοινωνικής Μέριμνας Και Ανάπτυξης 

                                         Δήμου Ακτίου  Βόνιτσας,                                              

Παντελής Αποστολάκης