Κέντρο Κοινωνικής Μέριμνας και Ανάπτυξης Δήμου Ακτίου Βόνιτσας

Για τρίτη φορά θα πραγματοποιηθεί σήμερα Τετάρτη 3 Αυγούστου στην Πάλαιρο η  Μουσική Βαρκαρόλα που θα ξεκινήσει στις 21.15 από το λιμάνι της Παλαίρου

Συνδιοργανωτής στην 3η Μουσική Βαρκαρόλα είναι ο Πολιτιστικός Σύλλογος Απανταχού Παλαιριωτών “Η ΚΕΧΡΟΠΟΥΛΑ”.

Οι βάρκες των ιδιωτών και των επαγγελματιών ψαράδων με τους ήχους της μουσικής θα ξεκινήσουν σήμερα Τετάρτη 3 Αυγούστου  στις 21:15 από το λιμάνι της Παλαίρου με κατεύθυνση το ξενοδοχείο “Βουνάκι” και μετά θα επιστρέψουν πάλι στο λιμάνι της Παλαίρου. 

Όλη η πορεία θα γίνει στην ακρογιαλιά για να ακούγεται καθαρά ο ήχος της μουσικής. 

Στην πρώτη βάρκα θα βρίσκεται η γνωστή τραγουδίστρια Χρυσούλα Στεφανάκη που μαζί με τα πλήκτρα της θα μας μαγέψει και θα μας ταξιδέψει στην θάλασσα του Ιονίου Πελάγους. 

Οι βάρκες θα είναι στολισμένες με φαναράκια και όλο μαζί το σκηνικό θα δημιουργήσει μια υπέροχη ατμόσφαιρα που αξίζει να παρακολουθήσετε. 

Μετά το τέλος της Βαρκαρόλας και στις 22:00 θα ακολουθήσει στην πλατεία της Παλαίρου μουσική βραδιά με ζωντανή ορχήστρα . 

Η Χρυσούλα Στεφανάκη θα μας  ταξιδέψει στον χρόνο μέσα από τραγούδια που δημιουργούν δυνατά συναισθήματα, ενώνοντας το χθες με το σήμερα. 

Θα απολαύσουμε  τραγούδια – διαμάντια από την Ελληνική δισκογραφία, παλιότερη και σύγχρονη, σύνθετων και τραγουδιστών.

Το μουσικό σχήμα θα αποτελείται από τον Tζώννυ Aνδριανόπουλο στο πιάνο και στα keyboardsset, τον  Βασίλη Ζίνγκο στο κλαρίνο μαζί με την φωνή της Χρυσούλας Στεφανάκη. 

Τραγούδια  δυνατά γνωστών συνθετών, τραγουδιστών και τραγουδιστριών όπως Μίμης Πλέσσας,  Γιάννης Σπανός Μάνος Χατζιδάκις, Μίκης Θεοδωράκης, Βίκυ Μοσχολιού, Δημήτρης  Μητροπάνος, Σταμάτη Κραουνάκη κ.ά. 

Τραγούδια που άντεξαν στον χρόνο διασκευασμένα με μεράκι και αγάπη για να  ακουστούν με φρέσκο σημερινό ήχο. Μια νέα πρόταση που σίγουρα θα συνεπάρει με το  μοναδικό παίξιμο του παραδοσιακού μας κλαρίνου, τους ιδιαίτερους ήχους των πλήκτρων  και από μια γλυκιά γυναικεία φωνή.  

Σας περιμένουμε όλους να ταξιδέψουμε στην μουσική πανδαισία σε ένα ειδυλλιακό περιβάλλον στην παραλία και την πλατεία της Παλαίρου

Εκ του Κέντρου Κοινωνικής Μέριμνας και Ανάπτυξης Δήμου Ακτίου Βόνιτσας

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ

ΠΑΝΤΤΕΛΗΣ ΑΠΟΣΤΟΛΑΚΗΣ