Κέντρο Κοινωνικής Μέριμνας και Ανάπτυξης Δήμου Ακτίου Βόνιτσας

Στο πλαίσιο προγραμματισμού και οργάνωσης των αποκριάτικων εκδηλώσεων που διοργανώνει το Κέντρο Κοινωνικής Μέριμνας του  Δήμου Ακτίου Βόνιτσας  κατά την περίοδο των Αποκριών για το έτος 2023, καλούμε τους Προέδρους τον Τοπικών Κοινοτήτων ,τους Πολιτιστικούς Συλλόγους  και τους  Συλλόγων Γονέων & Κηδεμόνων, να διοργανώσουν τα  αποκριάτικα πάρτι  στις πόλεις και τα χωριά του Δήμου Ακτίου Βόνιτσας (για μικρούς και μεγάλους)  και να δηλώσουν την αποκριάτικη δράση και την ημέρα της εκδήλωσης  στο ΝΠΔΔ του Δήμου Ακτίου Βόνιτσας έτσι ώστε συντονισμένα και από κοινού να γίνουν ενέργειες για την επιτυχή διεξαγωγή των εκδηλώσεων. 

Εκδηλώσεις μπορεί να διοργανωθούν πρωί ή απόγευμα την :

–        Κυριακή 19 Φεβρουαρίου (Α Κυριακή Αποκρεών) 

–       Σάββατο 25 Φεβρουαρίου 

–       Κυριακή 26 Φεβρουαρίου

Οι δηλώσεις για διοργάνωση αποκριάτικων πάρτι και εκδηλώσεων μπορεί να γίνουν έως την Τετάρτη 8 Φεβρουαρίου στο τηλέφωνο 2643022232 ή στον Παιδικό Σταθμό Βόνιτσας .

Στο βεστιάριο του Κέντρου Κοινωνικής Μέριμνας και Ανάπτυξης του Δήμου Ακτίου Βόνιτσας  υπάρχουν  στολές όπου κάθε γκρουπ μπορεί να προμηθευτεί και να πάρει την ιδέα του θέματος του άρματος ή του πεζοπόρου τμήματος . Για να δει κάποιος τις στολές μπορεί να έρθει σε επικοινωνία με το τηλ 2643022232 ή στον Παιδικό Σταθμό Βόνιτσας

Με τις πιο εγκάρδιες ευχές μου για ένα δημιουργικό, αισιόδοξο και φωτεινό 2023!

Εκ του Κέντρου Κοινωνικής Μέριμνας και Ανάπτυξης Δήμου Ακτίου Βόνιτσας

Ο Πρόεδρος

Παντελής Αποστολάκης